MENUJU REDHA MU

Ya Allah, Kuatkanlah Diri Ini Dalam Menuju RedhaMU..

Sanah Hilwah Anakanda Nur Syifa' Izzati..

salam..di kesempatan ini abi dan ummi ingin mengucapkan selamat hari lahir buat anakanda nur syifa' izzati..dah setahun dah anak ummi ngan abi ni..terasa sekejap je masa berlalu..abi dan ummi doakan semoga syifa' bahagia di dunia dan di akhirat..jadi anak yang solehah yer buat ummi dan abi..juga jadi hamba Allah yang taat, serta menjadi insan yang berguna dan memberi manfaat buat yang lain..ummi dan abi sayangkan syifa'..ok, be de good muslimah..wassalam..

5 comments:

Tok Selampit July 24, 2009 at 8:53 PM  

Insyallah, moga doa dikabulkan.

Guane? Tok se belanjo2 nasi arab ko sempena besday babygirl hehe.

Setahun sekali ko update blog? Ha ha

Ummu Iffah July 25, 2009 at 11:52 AM  

haha...tak baik..ptt bg semangat

Sabiqul Umair July 25, 2009 at 11:29 PM  

nok belanjo mcm mano doh demo busy sgt....

cahaya_solehah August 9, 2009 at 1:26 AM  

haha...
stuju dgn ayat terakhir tok selampit..

erm..saya cabar abg long utk update blog ni by da middle of dis month..kiranya b4 15/8/09..

cmne? nak sahut tak cabaran sy???

~MEMBURU CINTA HAQIQI~

NUR SYIFA' IZZATI August 9, 2009 at 3:27 AM  

salam abi..caiyok! caiyok! sahut cabaran tu abi..abi kan pantang dicabar..tak gitu abi..huhu..

Post a Comment

AHLAN WA SAHLAN

BETTER THAN BEFORE

HAMBAMU YANG DHOIF

My photo
Hanya hamba ALLAH yang lemah dan masih mencari KEREDHAANNYA..Kusedar ilmu dan taqwa adalah jalan ke arah menuju syahid ilalALLAH..Ya ALLAH thabatkan hati ini di jalanMU Ya ALLAH..

MENJALIN UKHUWAH

BAITI JANNATI

  • UJIAN ADALAH DIDIKAN DAN TARBIYAH DARI ALLAH - Sememangnya kita tidak dapat lari daripada ujian kerana *ujian itu adalah sebahagian daripada kehidupan di dunia*. Dunia ini sendiripun tempat ujian sebelu...
    5 years ago
  • Kita Masih Seorang Hamba.. - Assalamualaikum w.b.t.. Menyusuri kehidupan...kita masih seorang hamba.. Susah, senangnya semua ditentukan Allah swt.. Justeru, usahlah kita alpa pada Yan...
    6 years ago
  • Kentang Putar Ummiey - Salam buat semua tetamu2 ummiey..syukran coz ziarah blog ummiey yang tak seberapa ni..udah lebih seminggu ummiey tak update blog..macam2 alasan lah akan...
    6 years ago
  • kematian adik saiful, apa ceritanya? - Kematian adik Saiful Syazani Saiful Sopfidee telah menggemparkan Negara. Pembawaan carita oleh media telah mengejutkan semua pihak termasuk saya yang menja...
    7 years ago
  • Exam Oh Exam..! - Assalamu'alaikum wbt.. Tertiarap sorang-sorang atas katil ditemani nota-nota dan buku-buku yang ber longgokan. Dendangan lagu daripada laptop memecah kesun...
    7 years ago
  • Tadabbur KalamuLlaah (1) - يَأَيُّهَا الَّذِينَ ءَامَنُواْ مَا لَكُمْ إِذَا قِيلَ لَكُمُ انفِرُواْ فِى سَبِيلِ اللَّهِ اثَّاقَلْتُمْ إِلَى الاٌّرْضِ أَرَضِيتُم بِالْحَيَوةِ الدُّنْي...
    7 years ago