MENUJU REDHA MU

Ya Allah, Kuatkanlah Diri Ini Dalam Menuju RedhaMU..

Bosan Menanti...Jom Baca Al-Quran..!

Assalamualaikum..

Berada di Kuala Lumpur..Sejak dari pagi td lagi..sekarang dah sampai di lapangan terbang..Bosan menanti flight yg delay...jadual asal pukul 4..delay ke pukul 6..nampak gaya mcm berbuka dalam flight je..Bos pulak dah naik fedup..terus dia balik esok..terpaksa sorang-sorang balik..tak pe lah..namun begitu seronok boleh pusing2..tgk kapal terbang..tgk gelagat manusia..apepun kita isi dengan baca Al-Quran dalam memburu misi TAQWA...

Buat my lover...moga tabah & kuat semangat..doa byk2..insyaallah Allah permudahkan urusan kita..Insyaallah..I Love U So Much..Apepun kita tgk gmbr kapal terbang....














1 comments:

ummi syifa' September 8, 2009 at 1:47 AM  

salam abang..i love you too..time kasih atas kata semangat dan doa abang..kami di sini senantiasa merindui abang..semoga abang juga tetap tabah dan diberi kekutan olehNYA..aminnn ya Rabb..

Post a Comment

AHLAN WA SAHLAN

BETTER THAN BEFORE

HAMBAMU YANG DHOIF

My photo
Hanya hamba ALLAH yang lemah dan masih mencari KEREDHAANNYA..Kusedar ilmu dan taqwa adalah jalan ke arah menuju syahid ilalALLAH..Ya ALLAH thabatkan hati ini di jalanMU Ya ALLAH..

MENJALIN UKHUWAH

BAITI JANNATI

  • UJIAN ADALAH DIDIKAN DAN TARBIYAH DARI ALLAH - Sememangnya kita tidak dapat lari daripada ujian kerana *ujian itu adalah sebahagian daripada kehidupan di dunia*. Dunia ini sendiripun tempat ujian sebelu...
    5 years ago
  • Kita Masih Seorang Hamba.. - Assalamualaikum w.b.t.. Menyusuri kehidupan...kita masih seorang hamba.. Susah, senangnya semua ditentukan Allah swt.. Justeru, usahlah kita alpa pada Yan...
    6 years ago
  • Kentang Putar Ummiey - Salam buat semua tetamu2 ummiey..syukran coz ziarah blog ummiey yang tak seberapa ni..udah lebih seminggu ummiey tak update blog..macam2 alasan lah akan...
    7 years ago
  • kematian adik saiful, apa ceritanya? - Kematian adik Saiful Syazani Saiful Sopfidee telah menggemparkan Negara. Pembawaan carita oleh media telah mengejutkan semua pihak termasuk saya yang menja...
    8 years ago
  • Exam Oh Exam..! - Assalamu'alaikum wbt.. Tertiarap sorang-sorang atas katil ditemani nota-nota dan buku-buku yang ber longgokan. Dendangan lagu daripada laptop memecah kesun...
    8 years ago
  • Tadabbur KalamuLlaah (1) - يَأَيُّهَا الَّذِينَ ءَامَنُواْ مَا لَكُمْ إِذَا قِيلَ لَكُمُ انفِرُواْ فِى سَبِيلِ اللَّهِ اثَّاقَلْتُمْ إِلَى الاٌّرْضِ أَرَضِيتُم بِالْحَيَوةِ الدُّنْي...
    8 years ago